Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbruiksmateriaal » Verloskunde

Filters

Aantal stuks
17
1
1
2
2
1
Kleur
Merk
1
1
2
1
1
9
8
1
Steriel
7
17
Volume
2
3
1

Verloskunde

Je hebt heel wat materialen nodig wanneer je werkt in de verloskunde. Of het nou contactgel voor het echoapparaat is of een speculum: je bestelt het in een handomdraai in de online winkel van Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 26 resultaten wordt getoond

Contactgel voor verloskunde

In de verloskunde wordt veel gebruikgemaakt van contactgel voor ultrageluid- en echotherapie. Kies voor hoogwaardige gel met een neutrale geur die makkelijk afwasbaar is. Dit type contactgel is volkomen veilig voor jouw cliënten en apparatuur, zoals de doppler. Bij Plastimed heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment. Kies bijvoorbeeld voor contactgel die in zakjes verpakt is, zodat je dit ook eenvoudig mee kunt nemen op huisbezoek, of ga voor een grote doos voor op je praktijk. Veel van de gels in de webshop zijn bovendien geschikt voor zowel inwendig als uitwendig gebruik.

Verbruiksmateriaal verloskunde bestellen

In het aanbod van Plastimed vind je een ruime keuze aan verbruiksmaterialen voor verloskunde, zoals vliezenbrekers, indicatiestokjes en tepelverband. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit. Zo heb je onder meer de keuze uit bekende merken als Parker, Kendall en Telic. Zorg voor de beste materialen in jouw verloskundigenpraktijk en plaats je bestelling gemakkelijk en snel in de shop van Plastimed.

Filteren

Aantal stuks
17
1
1
2
2
1
Kleur
Merk
1
1
2
1
1
9
8
1
Steriel
7
17
Volume
2
3
1