Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Aantal stuks
4
23
Bevat latex
27
Draaddikte
2
2
1
2
6
6
4
4
Kleur
Merk
27
Naaldsoort
1
1
1
1
1
1
1
2
1
6
4
1
3
1
Oplosbaar
27
Steriel
27

Ethicon Ethilon

Ontdek de hoogwaardige productlijn van Ethicon Ethilon-hechtdraad en bestel de benodigde hechtdraden en chirurgische materialen eenvoudig bij Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 27 resultaten wordt getoond

Hoogwaardige hechtdraad voor diverse toepassingen

Ethicon Ethilon-hechtdraad is een veelgebruikt product in de medische wereld en wordt ingezet voor verschillende chirurgische procedures en wondsluitingen. Deze hechtdraad is vervaardigd van hoogwaardig nylon en biedt uitstekende treksterkte en flexibiliteit, waardoor het geschikt is voor zowel interne als externe hechtingen. Of het nu gaat om het sluiten van huidwonden, het hechten van bloedvaten of het herstellen van weefsels, Ethicon Ethilon-hechtdraad levert betrouwbare resultaten en draagt bij aan een effectieve wondgenezing.

Toepassingen van Ethicon Ethinol in de medische wereld

Ethicon Ethilon-hechtdraad wordt veel gebruikt door verschillende zorgprofessionals en afdelingen, waaronder chirurgen, dermatologen, tandartsen en dierenartsen. Het wordt ingezet in diverse medische specialismen, zoals algemene chirurgie, plastische chirurgie, orthopedie, tandheelkunde en diergeneeskunde. Of het nu gaat om een eenvoudige ingreep of een complexe operatie, Ethicon Ethilon-hechtdraad biedt de nodige ondersteuning voor een succesvolle hechting en genezing.

Aanvullende informatie over Ethicon Ethinol en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je niet alleen Ethicon Ethilon-hechtdraad bestellen, maar ook andere hoogwaardige medische benodigdheden die essentieel zijn voor een succesvolle operatie en wondgenezing. We bieden een breed scala aan gerelateerde producten, zoals Ethicon Vicryl-hechtdraad, Ethicon PDS-hechtdraad en Ethicon Silk-hechtdraad. Daarnaast hebben we ook Ethicon Monocryl-hechtdraad beschikbaar. Deze producten vullen elkaar aan en zorgen voor een complete set van hechtdraden en chirurgische materialen die voldoen aan de diverse behoeften van zorgprofessionals.

Eenvoudig Ethicon Ethinol bestellen bij Plastimed

Bij Plastimed begrijpen we het belang van een gemakkelijk en betrouwbaar bestelproces. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke online winkelomgeving gecreëerd waar je moeiteloos Ethicon Ethilon-hechtdraad en andere medische benodigdheden kunt vinden en bestellen. Met een paar eenvoudige stappen kun je jouw gewenste producten selecteren, veilig afrekenen en ervoor zorgen dat ze direct bij jou worden bezorgd. Bestel vandaag nog Ethicon Ethilon-hechtdraad bij Plastimed en vertrouw op een snelle en efficiënte levering van hoogwaardige medische materialen.

Filteren

Aantal stuks
4
23
Bevat latex
27
Draaddikte
2
2
1
2
6
6
4
4
Kleur
Merk
27
Naaldsoort
1
1
1
1
1
1
1
2
1
6
4
1
3
1
Oplosbaar
27
Steriel
27