Voor hulp en advies

0251 - 247233

Fixomull stretch fixatiepleister 2 m x 10 cm

Extra informatie

EAN Nummer

4042809016390

Bevat latex

Nee

Merk

Steriel

Nee

Aantal stuks

1 stuk

Artikelnummer 70022-00

 5,45 incl. BTW
 5,00 excl. BTW

fixomull 1
footer betaalmethodes

<H2 class=”title”>BSN Fixomull stretch 2mx10cm – 70022-00</h2>

Volvlak fixatie is ideaal voor volledige fixatie van de wondbedekker en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  U kunt deze van de rol op maat knippen.

BSN Fixomull stretch is flexibel en zacht, op basis van non woven en beschermt tegen vuil en bacteriën.

<H2 class=”title”> fixomull transparant</h2>

Deze transparante folie is geschikt voor niet steriele fixatie.

 

Een snelle en betrouwbare fixatie van verbanden is zowel in het ziekenhuis, de huisartsenpraktijk als de thuiszorg van groot belang.
Fixomull stretch is bijzonder geschikt voor een volledige fixatie van absorberende verbanden, kompressen en gazen op zowel vlakke, gebogen en/of bewegende lichaamsdelen.

<H2 class=”title”>Wat zijn de eigenschappen en functies van BSN Fixomull stretch 2mx10cm – 70022-00:</h2>

Fixomull stretch is bijzonder geschikt voor de volledige fixatie van verbanden van een groot formaat. Het flexibele, in de breedte rekbare dragermateriaal van polyester non woven, past zich moeiteloos aan gewelfde lichaamsdelen aan. Door de volledige fixatie van verbanden komen afsnoeringen, stuwingen en doorbloedingsstoornissen niet voor en is de wond rondom beschermd tegen bacteriën en andere verontreinigingen. De huidvriendelijke en hypoallergene  kleefmassa van polyacrylaat houdt aangelegde verbanden op hun plaats, ook voor langere perioden. Zelfs op gebogen, bewegende of behaarde lichaamsdelen verschuift het verband niet.

Omdat Fixomull stretch luchtdoorlatend en waterdamp doorlatend is, is er minder kans op verweking van de huid. Fixomull stretch wordt goed verdragen door patiënten met een gevoelige huid. Fixomull stretch is zelfs van een behaarde huid gemakkelijk en vrijwel pijnloos te verwijderen, indien dit en in de groeirichting van de haren gebeurt. BSN Fixomull stretch laat geen hinderlijke kleefresten achter.

Fixomull stretch hoeft niet verwijderd te worden voor bestralingstherapie of röntgenologisch onderzoek, omdat het geen straling absorberende bestanddelen bevat. Het materiaal gaat geen chemische reacties aan met rubber of kunststoffen.

Fixomull stretch is gebruikersvriendelijk en kan probleemloos worden afgeknipt of ingeknipt voor aanpassing aan de lichaamsvorm. Om overbelasting van de huid te voorkomen, mag Fixomull stretch niet onder spanning worden aangebracht. Het raster op het schutpapier maakt het eenvoudig om Fixomull stretch exact op maat te knippen. De verschillende breedtes maken verdere materiaalbesparing mogelijk omdat Fixomull stretch aan ieder verbandformaat aangepast kan worden.

<H2 class=”title”>wat zijn de toepassingen?</h2>

  • BSN Fixomull stretch zorgt voor volledige fixatie van absorberende verbanden, geavanceerde wondverzorgingsmaterialen en kompressen, met name op gebogen en/of bewegende lichaamsdelen.
  • Deze folie zorg voor betrouwbare fixatie van slangen, katheters, sondes, etc.

Dit product is leverbaar in verschillende maten.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fixomull stretch fixatiepleister 2 m x 10 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Kenmerken
Materiaal
Uitvoering
Aantal lagen
Aantal paar
Aantal rollen
Aantal stuks
Bevat latex
Draaddikte
Eenheden
Gauge
Inhoud
Kleur
Lengte (in meters)
Maat
Merk
Naaldlengte
Naaldsoort
Oplosbaar
Personage
Steriel
Volume