Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Massagetafels

Massagetafels worden niet alleen gebruikt voor behandelingen door masseurs en fysiotherapeuten, maar bijvoorbeeld ook door osteopaten, acupuncturisten, reiki-beoefenaars en schoonheidsspecialisten. Ook kunnen massagetafels dienen als onderzoekstafel voor artsen en medici. Een massagetafel misstaat dan ook niet in bijvoorbeeld een therapeutische praktijk, beautysalon of huisartsenpraktijk. Bij Plastimed vind je een uitgebreid assortiment aan massage- en behandeltafels.

It seems we can't find what you're looking for.

Massagetafel voor thuis

Ook als je vanuit huis werkt, nog studeert of je graag als leek bezighoudt met massages kan een massagetafel interessant voor je zijn. Deze massagetafels zijn namelijk niet alleen geschikt voor specialisten, maar ook voor particuliere gebruikers. De tafel is thuis zowat in iedere ruimte op te stellen en zelfs de zolder kan een prima plek zijn voor een massage. De meeste massagetafels zijn inklapbaar en zijn daardoor gemakkelijk te verplaatsen van de ene ruimte naar de andere.

Aanvullende producten

Bij een massage is een heerlijke massageolie- of gel natuurlijk onontbeerlijk. Het gebruik hiervan vergemakkelijkt het masseren en het losmaken van de spieren. Ook massageolie en andere producten met betrekking tot massage vind je in de webshop van Plastimed. Maak je keuze en plaats je bestelling!

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren