Voor hulp en advies

0251 - 247233

Operatietafels

Een kwalitatief hoogwaardige operatietafel is essentieel in de operatiekamer en polikliniek. Bij Plastimed vind je operatietafels die de patiënt op een veilige manier ondersteunen.

It seems we can't find what you're looking for.

De juiste werkhouding aan de operatietafel

Een goede operatietafel ondersteunt niet alleen de patiënt optimaal, ze kunnen ook afgestemd worden op de behoeftes van jou als gebruiker. Door de tafelhoogte handmatig in te stellen en eventueel gebruik te maken van opstapbankjes, zorg je voor een aangepaste werkhoogte en werk je altijd ergonomisch verantwoord. Werk zoveel mogelijk tussen heup- en schouderhoogte en houd de schouders ontspannen. Met je voeten in lichte spreidstand en licht gebogen knieën zorg je voor een gezonde werkhouding. Door zoveel mogelijk van houding te wisselen en het gewicht te verdelen van het ene been op het andere, blijft je houding dynamisch. Waar mogelijk kun je gebruikmaken van hulpmiddelen om op te steunen, zoals een borststeun, armsteun of stasteun. Dit is ook belangrijk bij het gebruik van andere behandeltafels, zoals onderzoeksbanken.

Operatietafels online kopen

In de webshop van Plastimed shop je alles voor de OK en praktijkinrichting. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en je hebt de keuze uit A-merken, voor optimaal comfort voor jezelf en je patiënten.

Filteren