Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Aantal stuks
3
2
1
3
2
Bevat latex
11
Merk
11
Steriel
11
Volume
1

Leukoplast tape

Leukoplast tape is een hechtpleister met grote treksterkte, wat maakt dat Leukoplast geschikt is voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen. De pleister is huidvriendelijk en kan, ondanks zijn grote trekkracht, met de hand afgescheurd worden. Leukoplast tape is waterafstotend.

Toont alle 11 resultaten

Leukoplast tape

Leukoplast tape hoort thuis in iedere EHBO-koffer. Zowel thuis als in huisartsenpraktijken, verzorg- en verpleeghuizen en fysiotherapiepraktijken wordt veel gebruikgemaakt van Leukoplast tape. Dit praktische hulpmiddel kenmerkt zich door een uitstekende kleefkracht en een hoge mate van elasticiteit.

De hoogwaardige eigenschappen van Leukoplast tape

De tape is in diverse maten verkrijgbaar en is dus universeel inzetbaar. Leukoplast is een bekende merknaam. Zowel professionals in de zorg als consumenten thuis gebruiken de tape om wondverbanden en windels te fixeren op de huid. Voor het gebruikscomfort is de tape luchtdoorlatend. Hierdoor neemt het risico op een weke huid af. Naast hechtpleisters en klassieke sporttape koop je bij Plastimed ook gemakkelijk Leukotape Remover. Deze huidvriendelijke remover is specifiek ontwikkeld voor een eenvoudige, volledige en pijnloze verwijdering van Leukoplast tape.

Leukoplast tape bestellen

Ben je op zoek naar Leukoplast tape? Bij Plastimed heb je de keuze uit een ruim assortiment. Gebruik de tape voor het preventief tapen van gewrichten, banden en spieren, als functioneel immobilistieverband of ter versteviging van een compressiebandage. Verbandmiddelen, pleisters en andere materialen voor in de EHBO-koffer bestel je in een handomdraai in de online shop van Plastimed.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw