Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbruiksmateriaal » Bedbescherming » Onderleggers » Celstof onderleggers

Celstof onderleggers

Celstof onderleggers worden veel gebruikt in de (thuis)zorg als bedbescherming. Deze bedonderleggers zijn geschikt voor eenmalig gebruik en zijn zeer absorberend. Bij incontinentie of aan het eind van de zwangerschap zijn celstof onderleggers zeer praktisch. Bij Plastimed kies je uit celstof onderleggers in diverse formaten.

Resultaat 1–18 van de 27 resultaten wordt getoond

Je bed beschermen met celstof onderleggers

De gebruiksvriendelijke celstof onderleggers leg je op je bed, de bank of op andere meubels. Zo verleng je de levensduur van onder meer je matras en vergroot je de hygiëne. De wegwerponderleggers moeten na elk gebruik vervangen worden. Dankzij het hoge absorberende vermogen wordt urine snel opgenomen in het celstofmatje. De onderzijde houdt urine vast ter voorkoming van lekkages en een nat bed. Je hebt de keuze uit verschillende formaten, zodat er altijd een geschikt formaat bij zit voor jouw bed. De verschillende lagen zorgen ervoor dat het vocht snel geabsorbeerd wordt. Zo profiteer je van de beste bescherming.

Celstof onderleggers online bestellen

De hoogwaardige celstof onderleggers in het assortiment van Plastimed zijn waterdicht en antislip voor maximale bescherming. Kies uit A-merken als Hartmann en Medline voor betrouwbare bescherming van onder andere bedden, stoelen en meubels. Plaats direct je bestelling in de online shop.

Filteren

Aantal stuks
4
2
2
5
5
2
3
1
3
Merk
21
1
2
Steriel
24