Voor hulp en advies

0251 - 247233

Huidlijm

Huidlijm wordt gebruikt als hechtmateriaal en is een snelle en eenvoudige manier om kleine snijwonden, kloven, blaren en schaafwonden te hechten. De huidlijm zorgt net als traditionele hechtingen voor een stevige en soepele wondbedekking, de behandeling is vrijwel pijnloos en geeft een mooi resultaat. De huidlijm sluit de wond volledig af en hoeft niet afgedekt te worden met een wondpleister.

Hechtmateriaal voor optimale wondgenezing

Huidlijm is een hechtmateriaal waarmee een wond op een snelle en eenvoudige manier wordt afgesloten. Hierdoor krijgt vuil en viezigheid geen kans om tot de wond door te dringen, waardoor de kans op infecties een stuk kleiner wordt. Plastimed biedt in de webshop een breed aanbod van huid lijm aan.

Toepassingen van huid lijm

Huidlijn wordt veelal toegepast op de spoedeisende hulp of binnen huisartspraktijken als alternatief voor hechtdraad en hechtstrips. Doordat er geen plaatselijke verdoving nodig is, kan de lijm rechtstreeks op de wond worden aangebracht. Wonden met huidlijm worden niet afgeplakt en drogen dus aan de lucht. Dit geeft veelal een fraai resultaat, waardoor huidlijm met name bij wonden op het hoofd en het gezicht wordt gebruikt. Ook is huid lijm ideaal bij verwondingen op plekken die zeer beweeglijk zijn. Er is namelijk geen wondpleister nodig.

Alleen de beste merken bij Plastimed

Plastimed werkt uitsluitend met de beste merken op het gebied van wondverzorging. Zo vind je Histoacryl huidlijm van B. Braun in de webshop, die ook uitstekend buiten de koeling bewaard kan worden bij temperaturen onder de 25 graden. Doordat deze lijm een blauwe kleur heeft, kan hij zeer nauwkeurig op de wond worden aangebracht. Bestel direct hechtmateriaal en huid lijm in de webshop van Plastimed.

Filteren

Aantal stuks
2
2
1
2
Bevat latex
3
Kleur
Merk
2
3
1
Oplosbaar
3
Steriel
6
Volume
3