Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbandmiddelen » Wondzorg

Filters

Aantal stuks
21
3
4
2
1
Bevat latex
1
Merk
2
1
4
12
1
3
1
2
1
3
Steriel
10
20
Volume
3
1
2
2
1
1
1
4

Wondzorg

Wondzorg is belangrijk voor snelle genezing van de wond. Een wond is een huidbeschadiging die ontstaat door een ongeluk(je) of ziekte. Iedereen heeft wel eens te maken met een wond, zoals schaafwonden, brandwonden, snijwonden, een wond na een operatieve ingreep of blaren. Sommige wonden kun je goed zelf behandelen, terwijl andere wonden door een zorgprofessional moeten worden behandeld. Plastimed biedt een uiteenlopend aanbod aan wondzorg aan voor een snelle en goede genezing van iedere wond.

Resultaat 1–18 van de 34 resultaten wordt getoond

De juiste materialen voor de wondzorg

Om bij te dragen aan een goede wondverzorging, dient de huid op de juiste wijze te worden behandeld. Plastimed biedt allerlei wondverzorgingsartikelen aan zoals steriele gaasjes en wondsprayom het binnendringen van vuil, stof of bacteriën tegen te gaan. Fixatiematerialen als windsels en zwachtels houden de wond schoon en hygiënisch, wat de genezing bevordert. Wondzalf versnelt het genezingsproces en helpt bovendien littekens te verminderen.

Geavanceerde wondzorg producten bij Plastimed

Naast de traditionele wondzorgmiddelen biedt Plastimed ook geavanceerde wondzorgproducten aan. Bij wonden met veel wondvocht helpt het onder meer om de randen van de huidbeschadiging te beschermen tegen de inwerking van het vocht. De wondrand kan anders namelijk een risico op infecties geven, jeuk en pijn veroorzaken of het genezingsproces vertragen. Met huidbeschermersvoorkom je dit soort problemen. Maar ook voor oogspoelflessen om te desinfecteren bij het uitspoelen bij vervuiling van het oog, ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Bestel snel en eenvoudig wondzorg producten bij Plastimed.

Filteren

Aantal stuks
21
3
4
2
1
Bevat latex
1
Merk
2
1
4
12
1
3
1
2
1
3
Steriel
10
20
Volume
3
1
2
2
1
1
1
4