Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Injectiemateriaal » Spuiten » Injectiespuiten 2-delig

Injectiespuiten 2-delig

Injectiespuiten 2-delig bestaat uit een cilinder en een plunjer en zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. De plunjer, die ook wel stamper of zuiger wordt genoemd, wordt gebruikt om de vloeistof door de cilinder te drukken. De cilinder vormt één geheel met de conus, het topje van de spuit waarop een injectienaald kan worden bevestigd. Plastimed biedt een ruim assortiment 2-delige injectiespuiten met alleen de beste merken als B.Braun, BD en Romed. Bestel direct injectiespuiten 2-delig bij Plastimed.

Verschil 2-delige en 3-delige spuiten voor injectie

Ben je op zoek naar injectiespuiten? Dan heb je de keuze uit twee- en driedelige injectiespuiten. 2-delige injectiespuiten bestaan uit een cilinder met een bepaalde inhoud en een plunjer. Het verschil met 3-delige injectiespuiten is dat deze laatste voorzien zijn van een extra afsluitdopje dat op de plunjer is bevestigd. Twee- en driedelige injectiespuiten koop je gemakkelijk in de webshop van Plastimed.

De 2-delige injectiespuit voor verschillende toepassingen

De meeste injectiespuiten zijn geschikt voor eenmalig gebruik. De disposable tweedelige injectiespuiten worden gebruikt voor het opzuigen en inspuiten van een vloeistof. Veelal zijn de 2-delige injectiespuiten voorzien van een positieve veiligheidsstop om morsen tegen te gaan. De uitgebreide schaalverdeling biedt een breed scala aan toepassingen. Je hebt de keuze uit meerdere formaten spuiten, zodat je altijd de geschikte injectiespuit vindt in het ruime assortiment van Plastimed.

2-delige injectiespuiten kopen

Bij Plastimed bestel je eenvoudig professionele medische producten, waaronder steriele 2-delige injectiespuiten van de hoogste kwaliteit. Je hebt onder meer de keuze uit injectiespuiten van BD, B. Braun en Romed. Plaats direct je bestelling online. Je kunt veilig en achteraf betalen en hebt je bestelling snel in huis.

Filteren

Aantal stuks
1
8
Merk
5
4
Steriel
9
Volume
1
2
2
2
2