Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Injectiemateriaal » Spuiten » Injectiespuiten 3-delig

Filters

Aantal stuks
2
3
17
3
1
1
Merk
5
15
1
6
Steriel
26
1
Volume
5
2
3
4
3
4
1
5

Injectiespuiten 3-delig

Injectiespuiten 3-delig bestaat net als een 2-delige injectiespuit uit een cilinder en een plunjer. Het derde deel van de 3-delige injectiespuit is een extra siliconen afsluitdop dat bevestigd is op de plunjer, dit zorgt voor een soepel beweging van de plunjer en een goede afdichting tussen de cilinder en de plunjer. De conus is het topje van de spuit waarop een injectienaald kan worden bevestigd. Plastimed biedt een ruim assortiment 3-delige injectiespuiten met alleen de beste merken als B.Braun, BD, Mediware en Romed. Bestel direct injectiespuiten 3-delig bij Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 27 resultaten wordt getoond

Hoe werkt een 3-delige injectiespuit?

Om een vloeistof toe te dienen met een 3-delige injectiespuit, steek je allereerst de injectiespuit in een reservoir. Daarna trek je aan de plunjer om de vloeistof op te zuigen. Vervolgens prik je met de naald in de plaats waar de vloeistof geïnjecteerd moet worden en druk je op de plunjer voor het toedienen van de stof.

3-delige of 2-delige injectiespuiten?

Of je een twee- of driedelige injectiespuit toepast, hangt meestal af van de persoonlijke voorkeur. Aangezien de 2-delige injectiespuit niet in veel verschillende tips en maten beschikbaar is, ligt een keuze voor de 3-delige injectiespuit voor de hand. Als er bovendien een vaste verbinding gewenst is tussen de naald en de spuit, werk je ook enkel met een 3-delige injectiespuit. De Luer-lockverbinding bestaat namelijk enkel bij 3-delige injectiespuiten.

3-delige injectiespuiten bestellen bij Plastimed

Plastimed biedt 3-delige injectiespuiten in uiteenlopende groottes aan, van bijvoorbeeld 1 tot en met 50 milliliter. Daarnaast vind je in de webshop diverse andere spuiten, zoals irrigatiespuiten en spuiten met een cathetertip. Bestel meteen 3-delige injectiespuiten van kwaliteitsmerken als BD en B.Braun in de webshop van Plastimed. Plaats je bestelling en profiteer van een betrouwbare levering.

Filteren

Aantal stuks
2
3
17
3
1
1
Merk
5
15
1
6
Steriel
26
1
Volume
5
2
3
4
3
4
1
5