Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Instrumenten » KNO instrumenten

Filters

Materiaal
1
1
21
Aantal stuks
28
3
2
5
4
1
2
Bevat latex
29
Merk
1
2
4
4
2
1
22
5
1
1
Steriel
1
42

KNO instrumenten

Bij Plastimed kun je terecht voor alle benodigde KNO instrumenten die dagelijks gebruikt worden door zorgprofessionals werkzaam in het ziekenhuis en op poliklinieken. Artsen die zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten met betrekking tot de keel, neus en oren hebben hiervoor diverse medische instrumenten nodig om zo zorgvuldig mogelijk onderzoek te kunnen doen bij patiënten. Denk hierbij aan cerumen, keelspiegels, neusspeculum, oorspeculum, oorspuiten en laryngoscoop onderdelen.

Resultaat 1–18 van de 45 resultaten wordt getoond

Instrumenten voor KNO artsen

Bij aandoeningen aan keel, neus en oren stuurt de huisarts, audicien of audioloog een patiënt door naar de kno-arts. Met de hoogwaardige instrumenten voor KNO-artsen voer jij als medisch specialist het onderzoek zo gedegen mogelijk uit.

Welke instrumenten heeft een KNO arts nodig?

Als KNO-arts heb je een breed vakgebied. Zo komen patiënten bij jou terecht met klachten aan de keel, neus en oren. De huisarts stuurt onder meer patiënten door met een verslechterend gehoor, problemen met het trommelvlies, duizeligheid, ontstekingen, oorsuizen en nog veel meer. Als KNO-arts heb je hoogwaardige instrumenten nodig om de mate en medische oorzaak van de klachten te onderzoeken. Bij Plastimed vind je alles wat je nodig hebt voor jouw praktijk of de onderzoeksruimte in het ziekenhuis. Denk bijvoorbeeld aan keelspiegels tot een oorspeculum. Gebruik de handige zoekfilters om eenvoudig en snel de gewenste producten te vinden en te bestellen.

Instrumenten van bekende merken

In het assortiment van Plastimed vind je producten van bekende A-merken als Dormo-Spec, Lifeguard en Comed. Plaats direct jouw bestelling in de online shop en haal alles in huis wat je nodig hebt in de praktijk of op de afdeling.

Filteren

Materiaal
1
1
21
Aantal stuks
28
3
2
5
4
1
2
Bevat latex
29
Merk
1
2
4
4
2
1
22
5
1
1
Steriel
1
42