Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Materiaal
23
Aantal stuks
71
1
1
4
Kleur
Merk
68
4
1
1
6
2
1
2
1
1
1
Steriel
88

Diagnostische instrumenten

Diagnostische instrumenten worden dagelijks gebruikt binnen de geneeskunde. Diagnostiek vormt de basis van onder meer de huisartsgeneeskunde. Het verdere behandeltraject van de patiënt wordt gebaseerd op de diagnose. Voor een adequate diagnose zijn de juiste diagnostische instrumenten nodig. Bij Plastimed heb je de keuze uit een ruim assortiment aan diagnostische instrumenten van de beste merken, voor een betrouwbare uitslag.

Resultaat 1–18 van de 90 resultaten wordt getoond

Lichamelijk onderzoek met diagnostische instrumenten

In enkele gevallen heb je als huisarts of medisch professional al genoeg aan een goede anamnese. Vaak is aanvullend lichamelijk onderzoek nodig, eventueel in combinatie met functionele testen, beeldvormend onderzoek of laboratoriumdiagnostiek. In het uitgebreide assortiment van Plastimed vind je onder meer stethoscopen, otoscopen en thermometers. Deze instrumenten zijn onmisbaar voor het stellen van een betrouwbare diagnose.

Instrumenten voor diagnostiek van hoogwaardige merken

Plastimed biedt instrumenten voor diagnostiek aan van bekende merken, zodat jij profiteert van de beste kwaliteit en betrouwbare uitslagen. Zo heb je onder meer de keuze uit apparatuur van Braun, Ratiomed en Rappaport. Met behulp van de zoekfilters vind je altijd waar je naar op zoek bent.  Sommige instrumenten, zoals de thermometers, zijn ook uitermate geschikt voor thuisgebruik. Met een goed gevulde EHBO koffer ben je altijd voorbereid op allerlei soorten ongevallen. Plaats direct je bestelling.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Materiaal
23
Aantal stuks
71
1
1
4
Kleur
Merk
68
4
1
1
6
2
1
2
1
1
1
Steriel
88