Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbruiksmateriaal » Chirurgie & OK » Afdekdoeken » Zelfklevende afdekdoeken

Hoogwaardige zelfklevende afdekdoeken voor optimale bescherming

Bescherming en hygiëne zijn van cruciaal belang in de medische sector, en bij Plastimed begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we hoogwaardige zelfklevende afdekdoeken die speciaal zijn ontworpen om een optimale bescherming te bieden tijdens medische procedures en handelingen. Onze afdekdoeken zijn voorzien van een zelfklevende achterkant, waardoor ze stevig op hun plaats blijven zitten en een betrouwbare barrière vormen tegen vloeistoffen, vuil en andere verontreinigingen. Of je nu werkzaam bent in de chirurgie, OK of een andere medische setting, Plastimed heeft de juiste zelfklevende afdekdoeken die voldoen aan jouw behoeften.

Veelzijdig en geschikt voor diverse zorgprofessionals en afdelingen

Onze zelfklevende afdekdoeken worden veel gebruikt door zorgprofessionals en afdelingen in de medische sector. Chirurgen, OK-medewerkers, verpleegkundigen en andere zorgverleners vertrouwen op onze afdekdoeken voor een optimale bescherming tijdens operaties en andere procedures. De zelfklevende achterkant zorgt ervoor dat de afdekdoeken stevig op de huid of andere oppervlakken blijven zitten, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in chirurgische ingrepen, verbandwisselingen en wondverzorging. Onze zelfklevende afdekdoeken worden ook veel gebruikt in andere afdelingen, zoals spoedeisende hulp, poliklinieken en tandartspraktijken.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Naast zelfklevende afdekdoeken bieden we bij Plastimed ook een breed scala aan andere producten die gerelateerd zijn aan het beschermen en verzorgen van patiënten en medische omgevingen. Zo hebben we splitlakens die helpen bij het creëren van een steriele omgeving tijdens operaties en niet zelfklevende afdekdoeken voor situaties waarin zelfklevendheid niet vereist is. Daarnaast bieden we ook een uitgebreid assortiment aan ander medisch verbruiksmateriaal, zoals verbanden, handschoenen, desinfectiemiddelen en meer. Bij Plastimed vind je alles wat je nodig hebt om een veilige en hygiënische werkomgeving te creëren.

Bestel eenvoudig jouw zelfklevende afdekdoeken bij Plastimed

Bij Plastimed begrijpen we dat het bestellen van zelfklevende afdekdoeken snel, gemakkelijk en betrouwbaar moet zijn. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke website waar je eenvoudig de gewenste producten kunt vinden en direct kunt bestellen. Onze online winkel maakt het mogelijk om snel en veilig jouw zelfklevende afdekdoeken aan te schaffen. Met slechts een paar klikken kun je de benodigde producten selecteren en direct jouw bestelling plaatsen. Bij Plastimed streven we naar een snelle en efficiënte levering, zodat je jouw zelfklevende afdekdoeken zo snel mogelijk in huis hebt. Bestel vandaag nog jouw zelfklevende afdekdoeken bij Plastimed en profiteer van de beste kwaliteit en service in de medische sector.

Filteren

Kenmerken
4
Aantal lagen
1
Aantal stuks
1
1
1
1
1
1
1
Merk
1
5
1
Steriel
7