Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbandmiddelen » Gazen » Kompressen

Filters

Materiaal
1
Aantal lagen
10
8
10
10
2
Aantal stuks
5
9
1
2
1
2
9
1
36
2
1
4
2
2
1
1
Bevat latex
6
Merk
2
5
46
4
11
2
2
Steriel
43
28

Kompressen

Kompressen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Resultaat 1–18 van de 140 resultaten wordt getoond

Kompressen bestellen bij Plastimed

Op zoek naar kwalitatieve kompressen voor jouw praktijk of ziekenhuis? Bij Plastimed ben je aan het juiste adres. In deze tekst lees je alles wat je moet weten over het bestellen van kompressen bij Plastimed, inclusief de werking en gerelateerde producten.

Waarvoor worden kompressen gebruikt?

Kompressen zijn een onmisbaar hulpmiddel in de medische wereld. Ze worden gebruikt om wonden te reinigen, te desinfecteren en te bedekken. Daarnaast worden ze ook ingezet bij andere medische procedures, zoals het aanbrengen van een infuus. Bij Plastimed vind je een ruim assortiment aan kompressen, van verschillende materialen en afmetingen, zodat je altijd de juiste kompres vindt voor jouw specifieke behoeften.

Welke professionals gebruiken kompressen?

Kompressen worden veel gebruikt in de medische wereld en zijn onmisbaar in elke praktijk, ziekenhuis of kliniek. Zorgprofessionals zoals artsen, verpleegkundigen, tandartsen en dierenartsen maken veelvuldig gebruik van kompressen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Ook afdelingen zoals spoedeisende hulp, chirurgie en verloskunde maken veel gebruik van kompressen.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed vind je niet alleen een ruim assortiment aan kompressen, maar ook aanverwante producten zoals gazen, Betadine gaasjes, gaasstroken en hydrofiel gaasjes. Daarnaast vind je bij Plastimed ook verbandmiddelen, zodat je in één keer alle benodigdheden voor wondverzorging kunt bestellen. Bij Plastimed ben je dus aan het juiste adres voor al jouw medische benodigdheden.

Bestel jouw kompressen bij Plastimed

Bestellen bij Plastimed is makkelijk, eenvoudig en snel. Je kunt onze producten eenvoudig online bestellen, waardoor je tijd en moeite bespaart. Daarnaast bieden wij snelle levering en uitstekende service, zodat je altijd op ons kunt rekenen. Kies voor kwalitatieve kompressen en andere medische benodigdheden, en bestel vandaag nog bij Plastimed!

Filteren

Materiaal
1
Aantal lagen
10
8
10
10
2
Aantal stuks
5
9
1
2
1
2
9
1
36
2
1
4
2
2
1
1
Bevat latex
6
Merk
2
5
46
4
11
2
2
Steriel
43
28