Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Aantal lagen
3
Aantal stuks
1
1
1
Merk
1
1
1
Steriel
3

Hydrofiel gaasjes

Hydrofiel gaasjes snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Toont alle 3 resultaten

Hydrofiel gaasjes: een onmisbaar product voor wondverzorging

Als het gaat om wondverzorging, is het belangrijk om te beschikken over de juiste middelen. Een van de onmisbare middelen in het assortiment van Plastimed zijn de hydrofiel gaasjes. Dit zijn zachte en absorberende gaasjes die gebruikt worden bij het schoonmaken en afdekken van wonden.

De werking van hydrofiel gaasjes en waarvoor het wordt gebruikt

Hydrofiel gaasjes zijn gemaakt van zacht katoen en hebben een hoog absorberend vermogen. Dit maakt het ideaal om te gebruiken bij wonden die vocht afgeven. Daarnaast zijn de gaasjes zacht en irriteren ze de huid niet. Hydrofiel gaasjes worden gebruikt bij wondverzorging en zijn onmisbaar in de EHBO-koffer, maar ook op de afdelingen Spoedeisende Hulp, Verloskunde en Chirurgie in ziekenhuizen en klinieken.

Hydrofiel gaasjes zijn makkelijk in gebruik

Naast de absorberende werking van de gaasjes, zijn ze ook gemakkelijk te knippen of te scheuren in de gewenste grootte. Bij Plastimed zijn de hydrofiel gaasjes verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verpakkingen. Daarnaast zijn de gaasjes steriel verpakt, wat de hygiëne waarborgt. Naast hydrofiel gaasjes heeft Plastimed ook andere verbandmiddelen en hulpmiddelen voor wondverzorging in het assortiment, zoals pleisters, zwachtels en desinfecterende middelen.

Bestel nu gemakkelijk en snel hydrofiel gaasjes bij Plastimed

Wil je ook gebruik maken van de voordelen van hydrofiel gaasjes bij de wondverzorging? Bestel deze dan nu gemakkelijk en snel online bij Plastimed. Plaats je bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bij Plastimed profiteer je van scherpe prijzen, een snelle levering en een uitgebreid assortiment aan verbandmiddelen en hulpmiddelen voor de wondverzorging.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Aantal lagen
3
Aantal stuks
1